Afrika

Afrika, vooral bekend als continent om de Big 5 te spotten maar je kunt zoveel meer bewonderen in dit continent. Afrika is een continent met veel landen.

Een aantal populaire vakantiebestemmingen in Afrika zijn Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Kenia maar ook landen zoals Marokko, Gambia, Egypte, Seychellen en Kaapverdië behoren tot het continent Afrika.

Beleef je eigen 1001 nacht in de Sahara

Ook hier is dus genoeg te beleven. Neem bijvoorbeeld een leuke citytrip waarbij je de vele souks afstruint in Marokko, beleef je eigen 1001 nacht bij een bezoek aan de Sahara, ga op jeepsafari de Big 5 spotten in Tanzania, ontdek hoe fantastisch de onderwaterwereld is in Egypte, geniet van een zonvakantie in Gambia of ga hiken en wijn proeven in Zuid-Afrika.

Dit continent heeft werkelijk zoveel te bieden dat je vast jouw ideale bestemming kunt vinden. De bloggers van Justmytravel hebben hier alvast handige tips, avontuurlijke routes en leuke hotspots voor jullie verzameld!

Afrika

Live with no excuses…

Newer Posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy