Barcelona Express Spanje

Barcelona express

by Amanda

In 6 dagen en 5 etappes liftend voor het goede doel, naar de eindstreep in Barcelona. Hier draait het allemaal om in de Barcelona Express! Wil jij meer weten of meedoen? Lees dan snel verder!

Sagrada Familia Barcelona Spanje

Barcelona Express

Tijdens de Barcelona Express is het de bedoeling om liftend in Barcelona uit te komen. Er zijn 5 etappes en het eindpunt van elke etappe bevindt zich op een unieke locatie zoals bij bekende steden, strand ,kastelen enz.
Het is de bedoeling dat er ‘s nachts gekampeerd wordt en in de ochtend krijg je weer instructies voor de volgende etappe. Bij elke etappe zijn er checkpoints op bekende plaatsen waar extra tijd te behalen valt voor je team. Ook wordt er na iedere etappe een tussenstand bijgehouden.

300 Teams uit Nederland, Frankrijk en België kunnen meedoen aan de Barcelona Express. Zo doen Kevin Mullier en Pieter de Bleecker uit België ook mee voor deze ultieme prijs. Zij zullen proberen om zo snel mogelijk liftend in Barcelona aan te komen en de hoofdprijs te winnen, namelijk een wereldreis! Om ze te volgen neem een kijkje op de website moodsontour!

Barcelone express

ITF

Elk deelnemend team betaald 250,- euro per persoon aan inschrijfgeld. Je kunt ook proberen je te laten sponsoren natuurlijk. Wanneer je mee doet, help je het goede doel, de opbrengst gaat namelijk naar herbebossingsprojecten in Kenia!
Via de partner, Internationaal Tree Foundation ITF, worden er per euro drie bomen geplant in Kenia. Er komt ook nog eens bij dat er 400 ton CO2 bespaard wordt door liftend op reis te gaan!

Je kunt vanuit verschillende locaties deelnemen aan deze trip.  De vertrekdatum voor Amsterdam is 1 juli 2018 en vertrek je vanuit Brussel dan is de vertrekdatum 2 juli 2018, je kunt ook starten vanuit Parijs. Wil je meer informatie? Kijk dan even op de website van Barcelona Express.

logo amanda travel lichter

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy