Chalet Kijkduin

Vakantie in jouw eigen chalet of stacaravan

by Amanda

Een vakantie, een heerlijk ontspannen gevoel en even lekker helemaal weg in een andere omgeving. Het lijkt soms zo ver weg maar het kan ook zo dichtbij zijn. Zelf fantaseer ik er wel eens over, je koopt een eigen chalet of stacaravan en een mooi plekje in Europa waar je deze neer kunt zetten. Zo kun je eigenlijk altijd wanneer je zelf wilt en zelfs voor een weekendje lekker even helemaal weg naar jouw eigen vakantiechalet of stacaravan. Zeg nou zelf, dit idee is zo gek nog niet toch?

Vakantie wanneer je wilt

Als je een eigen chalet of stacaravan hebt in een vakantiepark of ergens in de natuur kun je hier naartoe wanneer je zelf wilt en tijd hebt. Als jouw chalet in Nederland staat is dit nog veel gemakkelijker. Je rijdt er zo heen en bent toch even helemaal lekker in een andere omgeving. Een echt vakantiegevoel dus. 

Het hoeft natuurlijk niet alleen in Nederland te zijn. Vind jij een andere plek binnen Europa heerlijk en wil je daar een eigen chalet of stacaravan neerzetten dan kan dit natuurlijk ook. Zolang je zorgt dat je er redelijk vlot en gemakkelijk kunt komen, kun je er zelfs voor een weekend naartoe. En heb je dus eigenlijk vakantie wanneer je dit zelf graag wilt. Het grote voordeel hieraan is dat je geen rekening hoeft te houden met boekingen van anderen, zoals bijvoorbeeld een hotel dat vol zit wanneer jij wil gaan of dat je niet van tevoren hoeft te beslissen wanneer je wilt want je kunt er altijd naartoe. 

Chalet aan het strand

Chalet of stacaravan kopen

Een chalet of stacaravan kopen is eigenlijk heel simpel. Lijkt het jou heerlijk om een eigen chalet of stacaravan te hebben dan zijn er genoeg mogelijkheden. Er is een heel divers aanbod beschikbaar van chalets of stacaravans die goed aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt ze eigenlijk in alle soorten en maten krijgen. Een chalet kopen doe je niet zomaar natuurlijk,  je bekijkt eerst alle mogelijkheden en wat voor soort chalet jij mooi vindt. Wanneer je geen nieuw chalet of stacaravan wilt kopen zijn er ook opties om een tweedehands te kopen. 

Als je een chalet of stacaravan gekocht hebt, heb je ook nog een leuke en mooie plek nodig zodat jij echt even helemaal kunt ontspannen daar. Dit kun je het beste van tevoren al uitzoeken. Zodra je de plek hebt gekozen en een chalet of stacaravan, kunnen ze deze vaak ook plaatsen op de aangegeven plek en kun je gaan genieten van jouw eigen vakantie plekje!

Chalet op maat

Het kan natuurlijk zijn dat je geen geschikt chalet vindt dat goed bij jouw wensen past. Dit is bij De Bergjes geen probleem want hier kunnen ze ook een chalet op maat maken. 

Dit is ideaal want je kunt een heel eigen ontwerp laten maken of jouw wensen in het chalet laten opnemen. Ook de inrichting van het chalet kun je helemaal zelf bepalen. Dit maakt het meer jouw eigen plek. 

Chalet bos

Lijkt het jou niet heerlijk? Een eigen chalet of stacaravan aan het strand, in een bosrijke omgeving of ergens vlakbij de stad? Creëer je eigen vakantieplekje waar je naartoe kunt wanneer je maar wilt!

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

4 comments

joel 28 mei 2020 - 12:52

Ik krijg gelijk zin om op vakantie te gaan! Wat een goed idee eigenlijk!

Reply
Amanda 1 juni 2020 - 12:26

Ja het is ook wel erg lekker natuurlijk als je kunt gaan wanneer je maar wilt!:)

Reply
Marja 5 juni 2020 - 19:19

Leuk weer. Die van Anne in Zwitserland en natuurlijk die over die stacaravans natuurlijk helemaal. Ik sta volgend jaar al 40 jaar op een vaste plaats met een stacaravan van 10 x 469.

Reply
Amanda 9 juni 2020 - 10:40

Dankjewel! Ja het is wel lekker he zo’n eigen stacaravan?! Heerlijk hoor genieten!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy