Europa

Europa, het continent waar ons eigen landje Nederland ook deel van uitmaakt. We zoeken het vaak ver weg maar ook het continent Europa heeft onwijs veel landen waar veel te ontdekken is! Elk land in Europa heeft ook weer iets anders te bieden.

De populairste landen in Europa zijn Griekenland, IJsland, Italië, Kroatië, Spanje, Portugal, Georgië, Oostenrijk en nog veel meer landen.

Wist je trouwens dat er een aantal landen voor een deel in het continent Europa en ook een deel in het continent Azië behoren?

Dit zijn Turkije en Rusland, ook twee mooie landen om te bezoeken. Hoewel Rusland afschrikt bij veel mensen is het wel een prachtig land om te bezoeken!

Maak een toffe roadtrip door Europa

In Europa kun je gewoon alle kanten op. Maak een toffe roadtrip door verschillende Europese landen, ga pasta eten in Italië, bezoek de Eiffeltoren, geniet van de Spaanse zon, drink sangria in Portugal, ga skiën in Oostenrijk, op cultuur stedentrip in Polen of bezoek de grachten van Amsterdam. Zo is er nog veel meer te beleven en te benoemen.

Meer weten over de landen in Europa of gewoon tips en toffe routes nodig? Neem dan vooral een kijkje op deze blog. Alle blogs zijn geschreven vanuit eigen ervaring om jullie weer een stukje op weg te helpen!

Europa

Wonder is the beginning of wisdom…

Newer Posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy