Wereldkaart aan de muur

Bucketlist on the wall

by Amanda

Reizen is voor mij meer dan een hobby. Het is een gevoel van vrijheid, jezelf leren kennen, een gevoel van geluk en rijkdom. Ik ben helemaal in mijn element als ik aan het reizen ben! Alles wat met reizen te maken heeft maakt mij blij. Dus ook een mooie wereldkaart aan de muur.

Reisgevoel

Wanneer je weer terug bent van een reis waar je vaak al heel lang naar uitgekeken hebt, ben je snel weer helemaal terug in je thuis ritme. Het lijkt soms net alsof je niet weggeweest bent. Dat vind ik zo zonde! Het is veel fijner en leuker als je het goede reisgevoel langer vast kunt houden. Hier zijn natuurlijk wel een paar manieren voor!

Met een mooie wereldkaart aan de muur van www.wereldkaarten.nl, behoud je langer het reisgevoel. Je krijgt namelijk bij deze wereldkaart ook prikvlaggetjes. Hiermee kun je dus aangeven waar je al geweest bent, en nieuwe bucketlist bestemmingen uitzoeken! Dit is zo leuk.

Ik heb zelf een aardig grote wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl aan de muur hangen. De wereldkaart is in grijstinten, hierdoor heeft het een hele mooie en rustige uitstraling in mijn huis! Ik heb overal waar ik geweest ben prikvlaggetjes in gedaan. Er zaten allemaal verschillende kleuren prikvlaggetje bij maar ik gebruik nu voornamelijk rood en blauw. Dit is echt een super leuk gezicht! En ik heb gelijk weer zin om een nieuwe reis te plannen.

Canvas wereldkaart met prikkertjes

Wereldkaart

Bestellen van een wereldkaart is heel simpel. Je gaat gewoon naar de website en kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten, kleuren en maten wereldkaarten. Je kiest wat voor materiaal je wilt, welke kleur en vervolgens de maat. Dan kun je verder met het afrekenen en word de wereldkaart binnen een paar dagen netjes bij je thuis bezorgd.

Verder heeft wereldkaarten.nl nog meer leuke items voor in huis die je kunt bestellen! Zo kun je er ook foto’s laten afdrukken en fotocadeau’s bestellen bij de canvascompany.nl. Dit is een dochteronderneming van wereldkaarten.nl.

Ik vond het wel lastig om een wereldkaart uit te zoeken. Deze website heeft echt veel keuze in verschillende kleuren en soorten wereldkaarten. Wat ik ook heel leuk vind is dat er wereldkaarten zijn met een leuke reisquote erboven. Bij veel wereldkaarten zie je alleen de landen en steden afgebeeld maar bij de wereldkaart die ik heb gekozen staan ook de stromingen van oceanen en zeeën aangegeven.

Heb jij al een mooie wereldkaart aan de muur? Denk je erover om een wereldkaart te gaan kopen? Neem dan een kijkje op deze website, www.wereldkaarten.nl. Ik weet zeker dat er een mooie wereldkaart voor je tussenzit!

Wereldkaart aan de muur

In samenwerking met www.wereldkaarten.nl

logo amanda travel lichter

Deze blogs zijn ook interessant

6 comments

Janine 18 december 2017 - 13:29

Leuk! Ik ga eens even kijken voor een mooie kaart! 🙂

Reply
Amanda 20 december 2017 - 21:05

Dank je!

Reply
bert 20 december 2017 - 17:45

mooi hoor

Reply
Amanda 20 december 2017 - 21:05

🙂

Reply
Marja 20 december 2017 - 20:07

Leuk weer.

Reply
Amanda 20 december 2017 - 21:05

Dank je wel Marja!;)

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy