Fotoslinger met al je favoriete reisplaatjes?! Dat kan!

by Amanda

Er zijn tegenwoordig veel verschillende artikelen en accessoires op de markt om je huis wat op te vrolijken en persoonlijker te maken. Voor mij als reisliefhebber is er natuurlijk niks leukers dan mijn huis op te vrolijken met persoonlijke reiskiekjes van alle schitterende plekken die ik al heb mogen bewonderen!

Herinneringen

Op reis maak ik altijd zoveel mee, en ook (de meeste reizigers zullen denk ik hetzelfde hebben) maak ik zoveel, eigenlijk te veel foto’s. De één nog mooier dan de ander. Dit zijn allemaal super mooie en leuke herinneringen die ik later nog wel vaak terug kijk. Maar als je alles alleen maar op de computer laat staan, verdwijnen de foto’s toch een beetje. Daarom maak ik eigenlijk van alle bijzondere reizen wel fotoboeken. Ik merk dat ik de foto’s dan vaker bekijk. Maar nu heb ik iets heel grappigs gevonden om de mooiste reisfoto’s steeds voor me te zien!

Fotoslinger

Een fotoslinger?! Ja een fotoslinger. Bij het fotoalbum.nl kun je verschillende leuke herinneringen van jouw eigen foto’s laten maken. Zo kun je er natuurlijk ook fotoboeken laten maken, een eigen tijdschrift maar ook deze super gave fotoslinger! Dit had ik nog nooit gezien.

Op de website van het fotoalbum.nl kunt je heel gemakkelijk de slinger maken. Je zoekt eerst de mooiste foto’s uit en dan kun je die slepen naar de vlag waar je die foto wilt hebben. De vlaggetjes zijn dubbelzijdig bedrukt dus ik heb 2 foto’s per vlag. Extra veel mooie herinneringen in een slinger dus! 

De fotoslinger kun je in verschillende formaten krijgen, er zijn verschillende vormen van de vlaggen, bijvoorbeeld vierkant of puntig. Maar je kunt ook kiezen voor meer of minder vlaggen, van 25 stuks dubbelzijdig tot 65 stuks.  Zo kun je het dus heel persoonlijk maken. De fotoslingers zijn allemaal 15 meter lang.

De vlaggetjes worden los geleverd met een touwtje. Je kan de fotovlaggetjes zelf aan elkaar rijgen en dus ook zelf de volgorde van de vlaggen bepalen. Wanneer je de volgorde zat bent, kun je deze dus na een tijdje zelf ook verwisselen.

Orgineel Cadeau

Een fotoslinger is een super leuk en origineel cadeau! Wanneer er bijvoorbeeld iemand jarig is kun je deze leuk ophangen met allemaal rare en lachwekkende foto’s van die persoon. Maar ik heb de fotoslinger gewoon in mijn reiskamer gehangen zodat ik elke keer weer de mooiste plekken op de wereld zie!

Als je een origineel cadeau zoekt voor iemand of zelf gewoon graag je foto’s elke dag terug ziet, neem dan even een kijkje op het fotoalbum en maak zelf een mooie persoonlijke fotoslinger!

 

Deze blogs zijn ook interessant

2 comments

Joke 3 september 2019 - 15:31

Leuk zeg zo’n slinger

Reply
Amanda 18 september 2019 - 16:47

Ja ziet er leuk uit toch!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy