Schoolplaat, origineel cadeautje

by Amanda

Het is af en toe best lastig om een leuk en vooral origineel cadeautje te bedenken voor een speciaal iemand. Dit is de tip voor een zeer origineel cadeau! Een schoolplaat voor aan de muur, met foto naar keuze.  Dit kan een vakantiereis, sport, mooie, gekke of gewoon gezellige foto zijn, groot of klein, kleur of zwart wit, wat je maar wilt!

Schoolplaat

Een schoolplaat zul je denken?! Ja, een schoolplaat ziet er heel leuk uit op een lege muur in je huis of bijvoorbeeld in je kantoor. Het vrolijkt de muur meteen op! Ook voor kinder- en tienerkamers zeer geschikt. Je kunt de plaat bestellen in diverse maten. Ook kun je bij het bestellen kiezen voor diverse corrigeer methoden van de foto zoals pixels, scherpte etc.

Dit foto cadeau wordt netjes afgeleverd in een koker met een boven- en onderkantlijst erbij. De boven-en onderkantlijsten zijn voorzien van handige magneten waardoor het geheel snel in elkaar zit. Je kunt de plaat gemakkelijk ophangen door middel van een voorgemonteerde draad aan de bovenkant en de plaat hangt binnen 5 minuten. Dit maakt het helemaal simpel. 

Om de schoolplaat zo origineel mogelijk te maken kun je er een eigen foto op laten drukken maar er zijn bij wereldkaarten.nl ook genoeg schoolplaten te kiezen met bijvoorbeeld een wereldkaart erop afgebeeld. 

Schoolplaat

Wereldkaart

Reis jij graag of droom je over allerlei mooie bestemmingen? Dan is een wereldkaart aan jouw muur ook wel een goed idee! Er zijn wel 90 verschillende designs te kiezen in allerlei kleursamenstellingen. Zo vind je er altijd wel een tussen die goed bij jou of jouw interieur past. Ook kun je weer een keus maken op wat voor materiaal jij de wereldkaart wilt laten afdrukken. Je kunt een mooi canvas doek, een schoolplaat, een muursticker of zelfs behang bestellen met een wereldkaart naar keuze. 

Wat ik zelf erg leuk vind is de wereldbol gemaakt van kurk die je gewoon op een bureau of tafel kunt zetten en je kunt hier pinnen in prikken van de landen waar je geweest bent. Een origineel cadeau voor mensen die graag reizen!

Ben jij enthousiast geworden en wil je zelf ook een mooie wereldkaart of schoolplaat aan de muur? Neem dan snel een kijkje op wereldkaarten.nl voor de nieuwst trends!

 

 

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

4 comments

Joke 16 februari 2020 - 20:30

Leuk hoor Amanda, ben zo blij met deze plaat aan de muur. Echt een aanrader

Reply
Amanda 16 februari 2020 - 20:51

Ja hij hangt ook echt heel mooi!

Reply
Karlijn 20 februari 2020 - 09:46

Wat een leuk idee! Ik zocht toevallig net wat voor mijn reislustige vriend!!:)

Reply
Amanda 20 februari 2020 - 20:35

Oh dan is het inderdaad echt een leuk kadoo hoor!!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy