B&B de Zilt

Stijlvol logeren bij BnB de Zilt in Scheveningen

by Nathalie Sneepels

BnB staat meestal voor Bed & Breakfast, maar in dit geval staat het voor Bed & Beach. En dat is leuk, want je staat ook daadwerkelijk binnen 5 minuten met je voeten in het zand van Scheveningen. De twee toffe gastheren Vincent en Dennis heten je van harte welkom in hun stijlvolle Airbnb met twee privé gastenkamers, De Blueroom en The Suite bij De Zilt in Scheveningen. Ik slaap in The Suite en ik geniet van begin tot eind!

The Suite

Ik loop bij binnenkomst de prachtige trap op naar de gang waar de twee gastenkamers op uit komen. Ook de woning van Vincent en Dennis grenst aan deze gang. Natuurlijk mag ik een kijkje nemen en kijk ik vol bewondering de woonkamer rond. Stijlvol; dat is het eerste wat mij te binnen schiet. Dit belooft veel goeds voor de kamer waar ik in verblijf.

The Suite is ontzettend licht en ruim. De twee heren hebben smaak en dat is te zien. Met veel enthousiasme wandel ik door de kamer. Het grenst aan een zonnig terras die je deelt met de gastheren. Drink vooral een drankje met ze mee, want dat vinden ze leuk. De koelkast bij The Suite is goed gevuld. Je mag hier gratis gebruik van maken.

Ik heb een eigen badkamer en deze is vooral groot en erg luxe. Ik krijg nu al zin om vanavond lekker te douchen en in bed te kruipen. The Suite is absoluut stijlvol. Ik ben nu al fan.

B&B Zilt Scheveningen

Kneuterig Oud-Scheveningen

Ik krijg de tip om via Oud-Scheveningen naar het strand te wandelen. Zelf kom ik eigenlijk alleen maar op de boulevard en het strand, dus ik ben best benieuwd naar het oude gedeelte van Scheveningen. Ik ben blij verrast, want wat is dit leuk. Lekker popperig en kneuterig. Ik wandel door straatjes waar het wasgoed vrolijk buiten hangt te drogen. Ik zie alle buren met elkaar kletsen voor de deur. En overal bloembakken en planten. Gezellig!

In de haven van Scheveningen haal ik een portie kibbeling bij Simonis. Dit is voor mij vaste prik. Scheveningen is het gehele jaar gezellig. Er zijn hier altijd mensen te vinden. Ik loop over de wandelboulevard en geniet extra van mijn verblijf aan het strand, want de zon schijnt. Wat fijn dat ik blijf slapen en morgenochtend een heerlijke strandwandeling kan maken. Op de kamer drink ik een kop thee, kijk ik een film en stap ik na een heerlijke avond in bed.

B&B Zilt Scheveningen

Ontbijten aan zee

Ik heb heerlijk geslapen en hoor in de verte de zeemeeuwen. Ja, ik ben in Scheveningen! Het ontbijt haal ik iets verderop in de straat bij Lunchroom Eigen. Gasten van BnB Zilt krijgen hier een kopje koffie of thee gratis. Ik vind dit een lief en leuk extraatje. Het ontbijt is vers en verrukkelijk.

Tijd voor aktie. Ik maak nog een heerlijke strandwandeling na het ontbijt. Ik besluit naar Kijkduin te gaan. De zon komt alweer door en ik heb een heerlijke ochtend op het strand. Krijgen jullie ook altijd energie van het strand? Ik wel!

Strand

Ik kom met een heleboel frisse energie terug van mijn verblijf bij BnB Zilt. Vincent en Dennis zijn twee toppers, die in een hele korte tijd een groot succes hebben weten te maken van The Suite en de Blueroom. Ik ben een mooie herinnering rijker! In Nederland vind je nog meer hele bijzondere overnachting plekjes, lees er meer over op de website!

Justmytravel

 

 

Deze blogs zijn ook interessant

6 comments

Naomi 19 mei 2021 - 15:24

Ik ga zo graag naar Scheveningen maar dit plekje kende ik nog niet… Leuk!

Reply
Nathalie Sneepels 24 mei 2021 - 20:09

Ik vind het echt een aanrader, vlakbij het strand!

Reply
Mandy 20 mei 2021 - 10:48

Wat ziet dit er leuk uit zeg! Die foto’s zo leuk!

Reply
Nathalie Sneepels 24 mei 2021 - 20:10

Ik kan je dit plekje van harte aanbevelen!

Reply
Mirjam Hart 21 mei 2021 - 22:17

Wat heerlijk zo’n grote badkamer! En overnachten aan zee, daar knapt toch iedereen van op?

Reply
Nathalie Sneepels 24 mei 2021 - 20:11

De badkamer is enorm, echt heel fijn! Lekker schoonspoelen na een dag aan zee!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy