Midden-Amerika

Midden-Amerika is het continent met veel mooie tropische bestemmingen voor een toffe rondreis of om te backpacken. De vibe die hier heerst in de meeste landen van Midden-Amerika is erg aanstekelijk. Van schilderachtige dorpjes, felgekleurde huisjes, ruïnes, tropische stranden tot aan schitterende natuur, je vindt het hier allemaal!

De vibe die hier heerst is erg aanstekelijk

De meest populaire bestemmingen van Midden-Amerika zijn onder andere; Mexico, Costa Rica, Guatemala, Panama, Cuba en Curacao. En zo zijn er nog een aantal prachtige landen in dit continent te vinden.

In Mexico vind je eigenlijk alles, van Maya tempels tot mooie stranden en gezellige stadjes. Costa Rica is weer een land dat juist veelal uit natuur en mooie stranden bestaat, hier moet je echt zijn voor het spotten van wilde dieren en het wakker worden met geluiden van de schreeuwende brulapen in de ochtend.

Ben jij op zoek naar de mooiste reisroutes, tofste hidden gems, mooiste stranden of maya tempels? In deze artikelen vind je het allemaal. Alle artikelen zijn geschreven op  basis van eigen ervaringen door de bloggers van Justmytravel.

Newer Posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy