Gastblogger Jolanda Wierenga

by Amanda

Ontdekkingsreis

Hoi allemaal,

Ik zal mij even voorstellen en op het moment is dat vanuit Thailand, met een rode curry voor mijn neus en een prachtig strand als uitzicht. I love it! Mijn naam is Jolanda Wierenga en ik ken Amanda ook vanaf de basisschool.

Als klein meisje ging ik altijd graag met mijn ouders kamperen en hield wel van wat avontuur, canyoling. Vanaf de rotsen het water in springen deed ik het liefste.

Zo’n 14 jaar geleden begon ik zelf met mijn eigen reizen maken en pakte ik voor het eerst het vliegtuig. Curacao, Mexico, Cuba, Thailand, New York, Miami, West Coast van Amerika, Griekenland en nog veel meer.

Sinds vorig jaar heb ik mijn leven nog iets verder omgegooid en ben ik mijn nieuwe leven letterlijk tegemoet gesprongen met een tendem parachutesprong op the big island of Hawaï. Voor het eerst alleen vanaf huis vertrokken.

Dat brengt mij naar het hier en nu op Thailand. Ik heb mijn baan opgezegd en luister naar de roep van mijn ziel die aangaf dat ik mag reizen, alleen. Geen idee hoe lang en waar ik precies ga belanden.

Onder andere op de pagina van Amanda zal ik hier meer over posten. Veel leesplezier

Liefs,
Jolanda

 

Deze blogs zijn ook interessant

8 comments

Joke Romijn 20 november 2018 - 09:41

Leuk Jolanda dat je ook je reisverhalen gaat delen hier. Ik kijk ernaar uit

Reply
Jolanda Wierenga 20 november 2018 - 22:16

Hoi Joke, leuk om te horen, veel leesplezier 😃

Reply
kelly 22 november 2018 - 14:29

Wat een ervaring lijkt me dat, zelf zou ik dat niet zo snel doen denk ik. Ik ben erg benieuwd naar je verhalen!

Reply
Jolanda 23 november 2018 - 01:03

Hoi Kelly, ja helemaal logisch. Dat hoeft ook helemaal niet. Gelukkig is er voor iedereen iets anders mogelijk dat past. Geniet in elk geval van de verhalen. Liefs Jolanda

Reply
Diede 22 november 2018 - 15:44

Jolanda, wat leuk om iets van je te lezen. Waar op Thailand ben je momenteel? Maak mooie, levenslange, herinneringen❤️
Vanuit Zuid Afrika!

Reply
Jolanda 23 november 2018 - 01:06

Hoi Diede, wat onwijs leuk om van je te horen. Op dit moment ben ik op een prachtig klein eiland genaamd Ko Lipe. Het is hier echt heel mooi. Ik ben nu bezig met duiken. Gisteren een proefduik gehad. Vandaag ga ik voor mijn PADI. Maar mijn God dit vind ik wel even spannend hoor.
Wat gaaf dat jij in Zuid-Afrika bent, een andere spannende vakantie?
Kunnen eventueel via instagram elkaars nummer uitwisselen. Is makkelijker contact houden 😉
Liefs Jolanda

Reply
Anita Ockhorst 4 december 2018 - 16:23

Ha Jo! Heb helaas die starttijd op de mooie golfbaan die je me op de app stuurde net niet gehaald :):):) Veel plezier op je zoektocht en avontuur verder. Ben benieuwd naar je foto’s en ervaringen. Veel liefs, Anita

Reply
Jolanda Wierenga 5 december 2018 - 01:54

Haha Dat is echt even jammer. Het was er prachtig en de apen slingeren daar om je oren. Mijn volgende teksten heb ik al geschreven dus er volgen er snel meer 😃

Liefs, Jolanda

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy