Hotel Beekhuizen

De schoonheid van Boutique Hotel Beekhuizen

by Nathalie Sneepels

Ik kijk al maanden uit naar mijn verblijf in Boutique Hotel Beekhuizen in Nationaal Park Veluwezoom. Is het er echt zo mooi als op de foto’s? Ik zocht het uit en ging op pad.

Bosrijke omgeving

Wanneer je in de buurt komt van het hotel merk je dat de omgeving hier écht anders is. Het is hier heuvelachtig en via een aantal haarspeldbochten bereik je de parkeerplaats van Boutique Hotel Beekhuizen. Ben ik in de Belgische Ardennen of toch echt gewoon in Nederland? Ik vraag het me hardop af. De omgeving van het hotel is bosrijk, de natuur is werkelijk schitterend. De vogeltjes fluiten, ik krijg direct zin om naar de Lodge te gaan waar ik zal verblijven.

Boutique hotel Beekhuizen

De luxe van een Lodge

De Lodge is geschikt voor 4 personen, er zijn twee ruime slaapkamers. Er staat op één van de slaapkamers zelfs een televisie. Vanuit het slaapkamerraam kijk je zo de bossen in, het is prachtig. De badkamer ziet er geweldig uit en is van alle luxe voorzien, ik vind een regendouche persoonlijk altijd erg fijn. In bad kan natuurlijk ook, er staan allerlei tubetjes klaar om van te genieten.

De woonkamer is ontzettend ruim, de lederen bank is een enorme eyecatcher. Er is een pelletkachel aanwezig, deze kachel gaat natuurlijk aan vanavond. Verder is er een mooie grote keuken met aangrenzende bar, de twee barkrukken nodigen meteen uit om op te gaan zitten. Gezellig om een spelletje aan te spelen of een kop thee te drinken. Bij het raam in de keuken staat nog een mooie ronde tafel, perfect voor het ontbijt morgenochtend. Stiekem kijk ik hier al naar uit.

Hotel Beekhuizen

Vakantiegevoel

Ik besluit een rondje door de tuin te lopen, er zijn gezellige zitjes gecreëerd bij de sfeervolle kamers. Zo heeft de Lodge waar ik verblijf ook een groot terras aan de achterkant bij het bos. Aan de voorkant staan ook nog twee stoelen en een tafel. Ik zie overal mensen buiten zitten, ik krijg hier echt een vakantiegevoel. Dit fijne gevoel blijft mij deze dagen achtervolgen.

Na een goede nachtrust is het tijd voor het ontbijt. In het gezellige Bakhuis staat de rijkelijk gevulde ontbijtmand al klaar om mee te nemen. Ik geniet van de mooie schaaltjes, dit geeft nét dat beetje extra. Het ontbijt is verrukkelijk. Er zijn heerlijke verse broodjes, yoghurt met granola, eitjes en natuurlijk een ruime keuze aan beleg. Ik geniet, weer bekruipt mij het fijne vakantiegevoel.

Hotel Beekhuizen

Nationaal Park Veluwezoom

Het zonnetje schijnt vrolijk deze ochtend, in het gras bij de beek staan een aantal heerlijke stoelen. Met mijn gezicht in de zon neem ik plaats en doe ik even mijn ogen dicht. Ik wil graag meer van de mooie omgeving van het hotel zien, het is werkelijk schitterend.

Een kabbelend beekje met watervalletjes en bruggetjes doen mij denken aan een sprookje. Wat is het hier mooi. Mijn take away lunch haal ik aan de overkant van Boutique Hotel Beekhuizen; bij Restaurant WOODZ. Ik heb hier goede verhalen over gehoord en dit blijkt te kloppen. De mensen zijn er zeer enthousiast en vriendelijk, daar hou ik van.

Hoge Veluwe

De Posbank

Iets verderop ligt één van de mooiste plekjes van Nederland; De Posbank. Bij het uitzichtpunt kijk je mooi over de heideheuvels uit, overal zie ik plukjes met wandelaars opdoemen. Dat wil ik ook. Heuvel op en heuvel af. Het is een heerlijke wandeltocht door een verrassend mooi landschap. Wanneer ik onderweg een kudde schapen tegenkom ben ik helemaal gelukkig.

De Posbank

Één ding weet ik zeker, ik wil nog eens terug naar Boutique Hotel Beekhuizen. Ik heb in twee dagen een enorm vakantiegevoel mogen ervaren, een gevoel van luxe en verwennerij. Eigenlijk hebben we dat zo nu en dan allemaal wel eens nodig, toch? De komende tijd zal ik meer bijzondere plekken gaan bezoeken en kun je deze terug lezen op de website.

Justmytravel

 

 

Deze blogs zijn ook interessant

6 comments

Brenda 13 april 2021 - 17:47

Oh wat heerlijk zeg zo in de bossen! Ik ben opzoek naar zulke mooie plekjes!

Reply
Nathalie Sneepels 13 april 2021 - 18:24

Dit plekje is goud! Hier wil je eigenlijk niet meer weg. Groetjes Nathalie

Reply
Saskia 14 april 2021 - 09:04

Dank voor de fijne tip, klinkt heerlijk!

Reply
Nathalie Sneepels 14 april 2021 - 15:46

Dit huisje is absoluut een aanrader, zeker doen! Groetjes Nathalie

Reply
Cela 14 april 2021 - 10:47

Dit ziet eruit als een fijn optrekje Nathalie! Bedankt voor het delen zo blijven we nog een beetje genieten van het (mee) reizen! Groetjes

Reply
Nathalie Sneepels 14 april 2021 - 15:48

Het is zo fijn om er nu even tussenuit te gaan, je krijgt er zoveel energie voor terug! Groetjes Nathalie

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy