Happy soaps shampoo bar

Help mee aan een schonere wereld met de kleurrijke, geurige en natuurlijke soapbars van Happysoaps.

by Amanda

Het milieu wordt tegenwoordig steeds belangrijker in onze samenleving. Dat is maar goed ook, want als wij zo doorgaan met z’n allen, blijft er straks geen natuur meer over. Justmytravel vindt het belangrijk dat er meer aandacht komt, ook in de reiswereld, voor duurzame producten en duurzaam reizen. Er zijn verschillende manieren waarop je tijdens jouw reis toch duurzaam bezig kunt zijn en meewerkt aan een schonere wereld zonder plastic. Happysoaps is hier zo’n voorbeeld van.

Happy soaps

Happysoaps

Happysoaps is opgericht door 2 broers die hard werken aan een plasticvrije cosmeticamarkt. Er zijn nu al verschillende plasticvrije en natuurlijke producten te verkrijgen bij Happysoaps zoals de shampoo bars, body bars, natuurlijke deodorants en accessoires. 

Voor Happysoaps mocht ik twee verschillende soapbars uitproberen. Namelijk de Tea Tree & Pepermunt body bar en de Purple Rain shampoo bar. De soapbars van Happysoaps zijn allemaal plastic vrij en op natuurlijke basis, buiten dat zien ze er vrolijk en kleurrijk uit en ruiken ze heerlijk!

Het is even wennen maar de bars zijn heel simpel in gebruik. Je maakt je handen of haar wat nat en je wrijft de bar tussen je handen tot er schuim ontstaat. En hop, je hebt je shampoo of zeep. Wat ik zelf heel prettig vind aan de Happysoap bars is dat ze heerlijk ruiken, na het wassen ruikt heel je badkamer er ook nog eens naar! Persoonlijk vind ik kleuren altijd erg belangrijk of leuk en de bars hebben allemaal leuke kleurtjes.

Happy soaps

 

Duurzaam op reis

Tijdens een reis zijn deze bars ook zeer aan te raden. Weg met alle grote en zware flessen shampoo, douchegel en conditioners, neem gewoon een paar Happysoap bars mee, ze nemen weinig ruimte in beslag en je bespaart ook weer gewicht in je koffer! Er zijn ook handige blikken te verkrijgen waardoor je de bars overal mee naartoe kunt nemen!

Er zitten dus vele voordelen aan het reizen met Happysoaps. Ze zijn licht, nemen amper ruimte in beslag en je bent duurzaam bezig. Je helpt de natuur weer een handje door het gebruik van producten zonder plastic. Ook het meeneemblikje kun je natuurlijk hergebruiken. 

Wist je trouwens dat de Happysoap shampoo bar gelijk staat aan wel 4 flessen shampoo. Dit is dus niet alleen super goed voor het milieu maar ook veel goedkoper in gebruik! 

Happy Soaps shampoobar

Verschillende duurzame producten

Er zijn bij Happysoaps al verschillende duurzame producten te koop in vele geuren en kleuren! Zo heb je shampoo bars in 9 verschillende geuren, 7 geuren body bars en 7 geuren van de natuurlijke deodorant. Zelfs voor op reis bestaat er een kleine verpakking met 12 kleine zeepjes. 

Ook voor duurzame accessoires kun je terecht bij Happysoaps. Zo zijn er handige plasticvrije blikjes te verkrijgen zodat je de zeep na gebruik netjes kan opbergen en kunt meenemen waar je maar wilt. Maar ook zijn er natuurlijke sponsen of zeephouders van bamboe of hout te krijgen. Eigenlijk zijn alle producten gemaakt om een duurzame wereld te creëren. Een wereld zonder plastic. 

Happy soaps

Happysoaps Tip

  • Een tip voor mensen met droog en klitterig haar zoals ikzelf: weg met de oude conditioner en maak zelf een natuurlijke conditioner, vul een glas met 3 eetlepels appelazijn, meng dit met water en was hier je haar mee. Laat het 1,5 minuut intrekken en spoel het uit en je hebt heerlijk zacht haar.
  • Wanneer je de shampoo bar over nat haar wrijft, heeft dit een ontvettende werking. 

Happy soaps

Zoals je kunt lezen kan ik niet wachten om meer geuren van Happysoaps te proberen! Maar dat zal nog wel even duren want ze gaan echt lang mee. Wil jij zelf ook deze bars uitproberen? Dat kan en met deze code van Justmytravel krijg je ook nog eens 25% korting: ref6724342. Happy life, live sustainable…

Justmytravel

 

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy