Noord-Amerika

Noord-Amerika is het continent waar het bijzonder mooie land Canada of de mooiste en drukste steden van de Verenigde Staten te vinden zijn. Dit zijn twee van de populairste bestemmingen voor een toffe citytrip waar je overdonderd wordt door de skyscrapers of een avontuurlijke rondreis door prachtige natuurgebieden.

Zowel in Canada als de Verenigde Staten zijn een tal van bezienswaardigheden te bewonderen. Ga bijvoorbeeld hiken in de Rocky’s van Canada of laat je overweldigen door het gekletter van de Niagara Falls.

Bewonder schitterende zonsondergangen vanaf een rots in de Grand Canyon

Je kunt ook kiezen om rond te struinen door de drukke straten van New York, zonsondergangen en oneindige uitzichten bewonderen van de Grand Canyon, het maanlandschap ontdekken van Death Valley of speel blackjack in een van de casino’s van een totaal andere wereld in Las Vegas!

Genoeg te zien en te beleven dus. Maar waar kies jij voor? Ben je op zoek naar een toffe route door Noord-Amerika, Hidden gems of tips over visums of leuke hotspots dan zit jij hier goed!

In de artikelen op deze blog vind je het allemaal. De artikelen zijn stuk voor stuk geschreven op basis van eigen ervaringen door de bloggers van Justmytravel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy