Azië

Azië is het grootste continent ter wereld. Onder dit continent vallen ontzettend veel landen. Waarschijnlijk ook een aantal landen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt of niet gedacht dat ze bij Azië hoorden.

De meest populaire bestemmingen in continent Azië zijn onder andere Thailand, Maleisië, Indonesië, China, Sri Lanka, Japan en Vietnam. Maar onder Azië vallen bijvoorbeeld ook de Malediven (welke je vanuit Sri Lanka makkelijk kunt bereiken), India, Israël, Jordanië en de Filipijnen. Het zijn er teveel om op te noemen.

Staat jouw bestemming niet in dit rijtje? Kijk dan even op bovenstaande wereldkaart. Hierop vind je precies de landen die tot het continent Azië behoren.

Verwonder je in een wereld van wierook geuren

Ben jij er al over uit wat voor soort reis je wilt maken? Er is zoveel te beleven in Azië. Verwonder je in een wereld van offertjes en wierook geuren, de meest tropische stranden, bezoek magische tempels, kijk je ogen uit bij de uitgestrekte rijstvelden of theeplantages, wandel over een wereldwonder en geniet van de chaos en alle cultuur die je opsnuift in Azië.

De sfeer, het eten, de cultuur en de bewoners maken Azië uniek en vind je nergens anders ter wereld. Je moet er zelf geweest zijn om dit te ervaren.

Wil jij graag gaan backpacken of een rondreis maken door Azië? Je vindt hier alle handige tips, hulp bij benodigde vaccinaties of visums, toffe reisroutes en veel meer!

Langkawi

Paradise is only one flight away….

Newer Posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy