Flaske

Flaske, milieuvriendelijke flessen to go

by Amanda

Het milieu, een steeds belangrijker wordend item in onze samenleving. Als we niet voor de natuur zorgen, wie doet dat dan wel en hoelang kunnen we dan nog deze mooie wereld ontdekken? Daarom is Justmytravel steeds meer bezig met milieuvriendelijke producten te gebruiken zodat we toch wat compenseren ondanks dat we de wereld ontdekken.

Flaske

Flaske

Flaske staat bekend om een mooie selectie van milieuvriendelijke producten zoals waterflessen, koffiebekers, drinkbekers en voedselpotten. Deze zijn allemaal herbruikbaar en zo helpen ze dus een handje bij het verminderen van het gebruik van plastic. Flaske steunt met 10% van hun jaaromzet het goede doel The Ocean Clean Up. Dit is een doel waar Justmytravel ook helemaal achter staat.

Er is veel te veel plastic in de wereld waardoor je zelf ook wel eens tijdens jouw reizen op bijzondere plekken komt en er ineens allemaal plastic ligt in de natuur. Als je dit ziet ga je meer stilstaan over het feit dat het een daadwerkelijk probleem is. Door middel van de Flaske milieuvriendelijke producten help jij ook mee aan een schonere wereld.

Flaske

Flaske thermosfles

Zelf ben ik fan van de Flaske thermosfles. Ik neem hem echt overal mee naartoe. Of ik nou een dagje uit ga, op reis ga of gewoon ga sporten. De thermosfles is van roestvrijstaal en houd je drinken tot 24 uur heerlijk koel. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook warme dranken in doen en deze blijven tot 12 uur warm. Ideaal dus voor elke gelegenheid!

Wat ook erg leuk is aan deze flessen is dat ze in verschillende kleuren te krijgen zijn. Niet alleen effen kleuren maar ook leuke prints waardoor je een thermosfles hebt die echt bij jou past! Als je een eigen bedrijf hebt, kun je zelfs het logo van jouw bedrijf erop laten zetten en de fles dus helemaal persoonlijk maken. Ook handig om te weten is dat er 2 jaar garantie op de flessen zit, je investeert dus in een duurzaam product.

Flaske

Accessoires

Voor de Flaske thermosfles zijn er verschillende accessoires om de fles nog handiger in gebruik te maken. Wanneer je de fles mee neemt om te gaan sporten kun je bijvoorbeeld de sportdop gebruiken. Hier kun je gemakkelijk uit drinken en je hoeft de fles niet telkens opnieuw dicht te draaien. Een karabijnhaak is weer handig als je de fles aan je tas wilt klikken. 

Voor de herbruikbare bekers is er ook een extra deksel beschikbaar. Deze is 100% lekvrij en ook hier zit een makkelijke opening waar je uit kunt drinken zonder eerst heel de deksel van de beker af te moeten halen.

Flaske

Kortom hele handige producten en je helpt mee aan een schonere wereld! Wil jij nou ook zo’n Flaske of wil je meer informatie laat dan even een berichtje achter.

Foto’s by: Amanda Romijn & Chantal Roskam

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy