Gastblogger Chantal Roskam

by Chantal Roskam

Die jongedame die altijd op reis is.
Je hoort je collega’s het vast al zeggen ‘alweeeeeer met vakantie’, tsja I guess that’s me! Van jongs af aan zit het reizen in mijn bloed en is het eerste wat ik doe bij thuiskomst, jawel een nieuw vliegticket boeken voor de volgende reis.

Inmiddels heb ik 23 landen bezocht verspreid over 3 continenten: Europa, Azië en Afrika. Van de landen die ik tot nu toe heb mogen bezoeken is Zuid-Afrika mijn favoriet. Wat ik leuk vind aan het reizen is de vrijheid, je compleet overgeven aan een andere cultuur en natuurlijk het vastleggen van alle avonturen op camera. 

Via mijn eigen instagram pagina ben ik in contact gekomen met Amanda met de vraag of ik wilde gaan bloggen voor Justmytravel.nl. Naast het al delen van mijn reisavonturen op camera vind ik het ook leuk om hierover te schrijven. Ik hoop jullie te mogen inspireren met mijn tips & tricks over de fijnste plekjes op deze wereld.

Liefs, Chantal Roskam

Reizen algemeen

Deze blogs zijn ook interessant

6 comments

Peter geene 22 mei 2019 - 22:12

Mooi

Reply
Chantal Roskam 23 mei 2019 - 20:22

Dankjewel voor je reactie! Ik heb er ontzettend veel zin om te bloggen voor Just My Travel

Reply
Joke 23 mei 2019 - 10:37

Welkom Chantal, ben benieuwd naar he reisverhalen.

Reply
Chantal Roskam 23 mei 2019 - 21:24

Dankjewel

Reply
Romy 23 mei 2019 - 12:19

Wat leuk, ik kijk uit naar je verhalen!

Reply
Chantal Roskam 23 mei 2019 - 21:25

Dankjewel, fijn om te horen!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy