Gastblogger Heidi Schilperoord

by Heidi Schilperoord

In 2018 ben ik teruggekomen van een zeilreis langs verschillende continenten. Tijdens deze unieke reis heb ik meer dan 15 landen bezocht en ben ik begonnen met het delen van reistips. Schrijven over mijn ervaringen vind ik namelijk fantastisch en deed ik eerder al voor onder andere de Telegraaf en het tijdschrift Zeilen.

Ondertussen bestaat mijn eigen reiswebsite reistop5.com bijna een jaar. Ik vind het geweldig om steeds meer mensen te bereiken met mijn reistips en mooie plekken in Nederland en de rest van de wereld te ontdekken. Erg leuk om nu ook wat reistips te mogen delen via ‘justmytravel’.’

Groetjes

Heidie

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy