Europapark

Rollercoasters, draaimolens en meer…..

by Amanda

Iedereen wil wel eens een dagje gezellig er op uit met het gezin, de familie of gewoon lekker samen. Soms is het lastig om een dagje weg voor iedereen te bedenken. Waarom ga je dan niet gewoon gezellig naar een pretpark?! Vaak is er voor ieder wel wat wils, van rollercoasters tot aan speeltuinen en lekker eten. Voor meer informatie over de verschillende pretparken kun je terecht op Pretparken.nl

Verschillende soorten pretparken

In Nederland alleen al zijn er onwijs veel pretparken te vinden. Sommige pretparken zijn meer geschikt voor hele jonge kinderen maar vele zijn er voor iedereen. Op Pretparken.nl vind je informatie over de verschillende pretparken van Nederland en wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en attracties. Iedereen heeft wel eens gehoord van de Efteling of Walibi, maar zo zijn er in ons land ook nog leuke onbekende pretparken voor een dagje uit te vinden, zoals Toverland en Julianatoren!

Mijn Top 3 pretparken

Zelf ga ik graag een dagje of zelfs een weekendje naar een pretpark. Niet alleen in Nederland maar bijvoorbeeld in België, Duitsland of Frankrijk kun je ook hele leuke pretparken vinden. Wanneer je van achtbanen houdt, kun je het beste naar Walibi in Nederland, Fantasialand of Europapark in Duitsland gaan. Deze parken zijn mijn favoriet omdat ik van achtbanen houd. 

Maar de Efteling, Europapark in Duitsland en Euro Disney in Frankrijk zijn voor mij de top 3 van leukste pretparken op het moment. Dit doordat er niet alleen onwijs veel verschillende attracties voor jong en oud te vinden zijn maar omdat de aankleding van de attracties en het park zelf zo mooi en leuk is! Als je hier loopt waan je jezelf echt in een hele andere en vooral vrolijke wereld. De muziekjes die door het hele park te horen zijn helpen hier ook erg aan mee. 

In bovenstaande pretparken kun je gemakkelijk een hele dag doorbrengen en vaak nog wel langer. Er worden ook hele leuke shows gegeven elke dag. 

Top 10 pretparken van Nederland

Weet jij wat de top 10 pretparken van Nederland op het moment zijn? Dit wisselt natuurlijk nog wel eens, je kunt de nieuwste top 10 blijven volgen op pretparken.nl.
Toch zie je de Efteling, Walibi en zelfs Duinrell, waar ook een zwem- en glijbaanparadijs bij zit, bijna altijd in de top 5 staan. De openingstijden van het Populaire pretpark de Efteling verschillen nog wel eens, kijk van te voren dus goed hiernaar.

Ben jij al eens in één van deze pretparken geweest? Zoek je een leuk uitje neem dan zeker eens een kijkje om een leuk pretpark te bezoeken. Het hoeft niet altijd ver uit de buurt te zijn om een leuke dag of weekend te beleven! Want in sommige parken kun je zelfs blijven overnachten!

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy