Gastblogger Olmo van Beurden

by Olmo van Beurden

Mijn naam is Olmo en ik ben mede-oprichter van SurfaWhile – een online reisbureau voor surfvakanties. Zowel voor werk als voor mezelf ben ik altijd veel op pad, met reizen naar Australië, Azië, Afrika en Latijns-Amerika die al op mijn lijstje prijken. Daarnaast ben ik groot fan van Spanje en heb ik ook veel tijd in landen als Duitsland, Frankrijk en Portugal doorgebracht. Ik vind het erg leuk om anderen over mijn avonturen te vertellen en hoop dat zij wat van mijn ervaringen leren, en dat ook kunnen gebruiken.

Wil je meer weten over mij en surfen in Ecuador? Neem dan een kijkje op www.surfawhile.com
Heb je interesse in Spaanse taalreizen, neem dan ook een kijkje op de website!

Reizen algemeenDeze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy