Meedere squares

Speels effect aan de muur met de Collage squares

by Amanda

Het opleuken van jouw woon of slaapkamer kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Naast de wereldkaart met pins, vind ik het zelf heel leuk om een collage squares foto aan de muur te hebben. Het geeft een apart effect en is veel speelser en leuker dan gewoon een normale foto op canvas aan de muur vind ik zelf. 

Collage squares

De collage squares met één foto is een leuke optie voor wanneer je een mooie reisfoto wilt laten afdrukken en aan de muur wilt hebben. Het is geen standaard foto maar bestaat uit meerdere losse elementen waardoor je een speels effect creëert. Het leuke vind ik dat er witte vlakken tussen de verschillende elementen zitten wanneer je de collage squares ophangt. Je kunt natuurlijk ook een collage squares maken met meerdere verschillende foto’s. Zo heb je eigenlijk allemaal verschillende kleinere foto’s aan de muur hangen, een echte collage. 

Collage squares

Collage squares formaten

Je kunt de collage squares in verschillende maten krijgen, zo kun je de maat kiezen die het beste op jouw muur uitkomt. De foto wordt netjes geleverd in een doos, hierin vind je de verschillende elementen met fotostukjes erop. Hoeveel elementen hangt dus af van de maat die jij hebt uitgekozen. Dan kun je ze bij elkaar gaan puzzelen en makkelijk ophangen door middel van bijgeleverde plakstrips. Ook ideaal want zo hoef je dus niet eerst gaten in jouw muur te boren! Wanneer je de foto zat bent, kun je deze ook gemakkelijk van de muur halen en weer iets anders op deze plek hangen. 

Een foto kiezen

Een collage squares kun je erg gemakkelijk laten maken bij fotocadeau. Je kunt op de website een eigen foto uitzoeken, let er wel op dat de foto van goede kwaliteit is. Wanneer je een foto selecteert die bijvoorbeeld met een telefoon gemaakt is en dus van mindere kwaliteit is, kan het onscherp worden bij het eindresultaat. Gelukkig is hier ook een optie voor om te laten controleren of de foto wel scherp wordt voordat het product afgedrukt wordt. Doe dit wel even want het is super zonde wanneer jij jouw wanddecoratie ontvangt en de foto is niet scherp afgedrukt. 

Griekenland

Nadat je een mooie reisfoto of andere foto uitgekozen hebt, kun je de maat selecteren en de hoeveelheid elementen, dit geldt voor een collage squares. Hierna ga je over naar het betalingsveld en heb je het bestelde product binnen 4 dagen in huis. Maar bij mij was dit echt onwijs snel en had ik het product al binnen 2 dagen in huis!

Zelf vind het onwijs leuk om mijn huis wat vrolijker te maken en dan voornamelijk met reisfoto’s. Maar wat ook onwijs leuk is, het weggeven van een origineel cadeautje! Deze collage squares heb ik aan mijn ouders gegeven. Zij zijn er heel blij mee! Bij fotocadeau kun je ook andere originele cadeau’s bestellen zoals bijvoorbeeld een fotoklok, wereldkaart of fotobehang. Neem snel even een kijkje.

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy