Gastblogger Dennis Ravensbergen

by Amanda

Reisvirus

Hoi, ik ben Dennis en ook ik heb het reisvirus al jaren te pakken. Op mijn zestiende, heb ik mijn eerste verre reis gemaakt naar Sri Lanka, en daarna was ik verkocht. Ik heb alle continenten inmiddels bezocht met landen als Brazilië, Amerika, Australië, Zuid-Afrika en Indonesië als hoogtepunten. Uiteraard heb ik ook veel stedentrips gedaan zoals naar New York, Londen, Rome, Madrid en Barcelona. Mijn bucketlist top 3 bestaat uit Nieuw Zeeland, de Maladiven en costa Rica.

Ik ken Amanda via de tennisvereniging, en vind het heerlijk om haar reisverhalen op Justmytravel te lezen. Toen ik een tijdje geleden mijn volgende reis aan het plannen was, heb ik haar gelijk benaderd met de vraag of ik mijn avonturen met jullie mag delen. En uiteraard werd dat initiatief positief ontvangen! Ik hoop dat ik jullie, met mijn verhalen kan inspireren en laten meegenieten van al het moois, wat ik onderweg tegenkom. Als gastblogger ga ik jullie meenemen in mijn avonturen.

Logo Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy