Gepersonaliseerde reisposter

by Amanda

Als je een reiziger bent is er niks leukers dan reisjes plannen. Wanneer je dan weer eens thuis bent, is het dan ook heel leuk om weer weg te kunnen dromen naar een ander land, doordat je een wereldkaartposter aan de muur hebt hangen. Bij Postertime personaliseren ze deze poster ook nog eens voor je! 
Deze blog is geschreven in samenwerking met Postertime.

Reisposter

Bij Postertime kun je verschillende soorten posters laten personaliseren. Ook zijn er verschillende reisposters te kiezen, zoals een wereldkaart, poster met luchthavencodes, tekstposter, wegwijzer met bestemmingen, maar ook plattegronden van steden, straten enz.

Elke soort poster kan gepersonaliseerd worden met kleuren en bestemmingen die jij zelf wilt! Zo heb je dus gegarandeerd een unieke en persoonlijke poster aan je muur!

Wereldkaart

Zelf heb ik gekozen voor een mooie wereldkaartposter met een reisquote eronder. Ik mocht zelf de kleuren kiezen en heb gekozen voor een blanco, witte achtergrond met zwarte wereldkaart. Onder de wereldkaart staat met zwarte letters; not all who wander are lost.
Wat ik zelf erg leuk vind is dat ik zelf de landen mocht kiezen, die dan op de wereldkaart met een roze sterretje zijn aangegeven en met een lijn verbonden worden.
Zo zie ik dus waar ik al geweest ben. Voor deze landen kun je zelf ook weer de kleur kiezen die het beste bij je past.
Het is ook mogelijk om de wereldkaart zonder specifieke landen te bestellen.

Werkwijze

Wanneer je de poster bestelt, krijg je al binnen twee werkdagen een digitaal voorbeeld van de bestelde poster. Omdat deze gepersonaliseerd is, kun je even kijken of alles wat je wilde, de kleur en landen wel kloppen. Je kunt dan nog aanpassingen doorgeven en hierna akkoord gaan.

Op het moment dat je akkoord hebt gegeven, wordt binnen vijf werkdagen je poster al thuisbezorgd. Bij mij was dit heel snel al na twee werkdagen ! De poster zat netjes verpakt tegen beschadigingen. Ik haalde de poster uit de verpakking, hij was precies zoals ik hem wilde hebben. Ik ben heel blij met de gepersonaliseerde poster en hij heeft nu een mooi plekje aan mijn muur!

Kwaliteit

De kwaliteit van de poster ziet er goed uit. Je kunt kiezen voor een poster op papier maar ook op canvas. De poster op papier die ik zelf heb, heeft een gladde, glimmende structuur met mooie kleuren. De kleuren komen mooi naar voren op de poster.
Een lijst voor de poster moet je wel los aanschaffen ergens, maar dit is zo gebeurt natuurlijk. Bij de canvas hoeft dat niet, hierbij wordt een ophangsysteem geleverd.

Ik ben erg tevreden over de gepersonaliseerde poster van Postertime! Ben je enthousiast geworden en wil je ook een mooie gepersonaliseerde poster aan de muur, kijk dan snel op Postertime!

Logo Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

6 comments

Joke 23 februari 2019 - 10:12

Leuk Amanda zo’n poster aan je muur

Reply
Amanda 24 februari 2019 - 17:45

Ja echt heel leuk!:)

Reply
Gert 24 februari 2019 - 10:12

Toffe site en ik ga er zeker een keer 1 bestellen. Maar ook de PosterTime cadeaubon va 24 euro ga ik zeker aan vrienden cadeau doen! Heb ik een orgineel cadeau 👍🏻

Reply
Amanda 24 februari 2019 - 17:47

Ja moet je maar eens kijken echt leuk!

Reply
romy 28 februari 2019 - 11:59

Gaaf zeg! Ik ga er een bestellen!

Reply
Amanda 1 maart 2019 - 08:25

Ja het ziet er echt heel tof uit!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy