Tuinposter

Maak je tuin gezelliger met een tuinposter.

by Amanda

De zomer komt er weer aan, het wordt warmer in Nederland en dus zijn we meer buiten. Wat is er dan leuker om jouw balkon of tuin gezelliger te maken met een mooie tuinposter?! Elke keer dat het zonnetje schijnt en jij lekker buiten zit kijk je niet meer tegen een kale en saaie muur aan maar naar een mooie tuinposter of tuindoek waar je blij van wordt. Lees hier alles over het opleuken van jouw tuin of balkon. 

Tuinposter

Zelf een tuinposter maken

Je kunt jouw tuin of balkon gezelliger maken met een tuinposter naar keuze. Maar natuurlijk is het nog veel leuker om een eigen foto op tuinposter te laten drukken. Dan krijg je een persoonlijke tuinposter. Zo kun je een eigen foto kiezen waarbij je elke keer naar een tuinposter met strand kijkt of vind je een tuinposter in zwart/wit juist mooi?

Zelf ga ik vaak op reis en heb ik een mooie foto van mijn laatste reis naar Costa Rica op de tuinposter laten afdrukken. Elke keer wanneer ik nu in mijn tuin ben, droom ik weer weg naar deze fantastische plek. Let wel op dat je een foto kiest die van goede kwaliteit is zodat de foto scherp blijft. Bij fotocadeau kun je heel gemakkelijk een tuinposter op maat laten maken. Je kunt de tuinposter in verschillende maten krijgen.

Tuinposter

Tuinposter ophangen

De tuinposter zit netjes in een stevige doos verpakt waardoor deze geen schade kan oplopen bij het vervoeren en bezorgen. Je kunt kiezen voor verschillende ophangsystemen. Welk ophangsysteem je wilt voor de tuinposter is afhankelijk van de grootte van de tuinposter. Voor een grote maat tuinposter heb je natuurlijk ook een wat steviger ophangsysteem nodig. Voor de maat 100 cm x 150 cm zijn 4 ringen stevig genoeg. 

Mocht je een ander formaat tuinposter willen of liever een ander ophangsysteem, je kunt bij fotocadeau kiezen uit ringen, een houten frame, een tunnelzoom (hier kun je zelf dan een houten latje in doen) of een aluminium frame met spanhaken. Als je niet weet welk ophangsysteem het beste bij jouw tuinposter past, kun je altijd eerst even een berichtje sturen naar het bedrijf. 

Tuinposter

Materiaal

Een tuinposter hangt buiten en moet dus wel geschikt zijn om in weer en wind te hangen. De tuinposter wordt gemaakt van bisonyl zeil. Het is een gecoat zeildoek waardoor de tuinposter tegen regen, hoge en lage temperaturen kan. Ook is de tuinposter UV-bestendig en gaat hij niet verkleuren in de zon. De inkt zou zo’n 3 jaar goed moeten blijven, zo heb je dus voor een lange tijd een mooi uitzicht!

Tuinposter

Wandcirkels en andere originele cadeautjes

Bij fotocadeau kun je natuurlijk niet alleen maar tuinposters op maat krijgen. Je kunt er ook andere hele leuke en originele fotoproducten krijgen. En alle producten worden helemaal gepersonaliseerd omdat je overal je eigen foto’s voor kunt gebruiken. Wanneer je er niet zeker van bent of jouw foto wel scherp genoeg is of genoeg pixels heeft voor een bepaald formaat, kun je dit ook even navragen. 

Nog een erg leuk nieuw product bij fotocadeau zijn de wandcirkels! Deze vind ik zelf erg leuk omdat je verschillende foto’s kunt gebruiken en zelf kunt bepalen hoe je ze aan jouw muur hangt. Zo krijg je een speels of juist heel geordende wand. Let op, je krijgt nu zelfs 50% korting op deze leuke wandcirkels! Wil jij graag gebruik maken van deze korting gebruik dan de code: MC50.

Kortom je kunt jouw huis, tuin of balkon heel simpel en snel een leuker uiterlijk geven met deze gepersonaliseerde fotoproducten! Neem ook eens een kijkje en vergeet de kortingscode niet wanneer je voor de leuke wandcirkels gaat!

Tuinposter

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy