Nathalie

Gastblogger Nathalie Sneepels

by Nathalie Sneepels

Hoi! Mijn naam is Nathalie en ik vertel je graag iets over mijzelf. Ik werk sinds een paar jaar voor touroperator Sunweb waar ik helemaal op mijn plek zit, je hebt de hele dag met reizen te maken en dat maakt het extra leuk.

Nathalie Sneepels

Reizen is mij met de paplepel ingegoten

Reizen is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje gingen we wekenlang kamperen in Zuid-Frankrijk. Hier heb ik ook hele mooie herinneringen aan, ik denk dat hier ook de liefde voor het reizen en de wereld verkennen is begonnen. Andere culturen leren kennen, lokale gerechten proeven, slapen op de meest mooie plekjes en genieten van de natuur.. Ik word er oprecht heel erg gelukkig van.

Ik heb dan ook al heel veel verre reizen mogen maken, Thailand en Indonesie zijn mijn favoriete bestemmingen. In Europa ga ik erg graag naar Griekenland, Kreta vind ik het mooiste Griekse eiland omdat het zo ongelofelijk veelzijdig is. Tegenwoordig verken ik ook erg graag Nederland, ik leer steeds meer te waarderen wat ons eigen land te bieden heeft. En dat is best veel!

 

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy