De Leistert

Op vakantie in Nederland, dit is de perfecte bestemming!

by Amanda

Het laatste jaar zijn wij als Nederlanders steeds meer ons eigen land gaan ontdekken. Een beetje noodgedwongen dat wel, aangezien we niet naar het buitenland mogen reizen, maar er zit ook zeker een positieve kant aan! We komen er steeds meer achter hoe mooi Nederland zelf eigenlijk is en wat ons land te bieden heeft. Dit is de vakantietip voor de komende vakanties in Nederland. Vakantiepark de Leistert.

Vakantie in Nederland

De schoolvakanties komen er weer aan dus kunnen we weer fijn op vakantie in Nederland. Je kunt dit natuurlijk op verschillende manieren aanpakken en het is maar net waar jij zelf het meeste van houdt. Ga je graag in een luxe hotel, kamperen of in een gezellig vakantiehuisje. 

Zelf ben ik erg fan van vakantiehuisjes omdat ze veelal in een mooie omgeving staan, je hebt lekker de ruimte en bent gezellig met je eigen gezelschap. 

Binnen Nederland zijn in elke regio wel vakantiehuisjes te vinden. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk voor een bosrijke omgeving kiezen, aan de kust gaan uitwaaien, leuke kleine dorpjes in de buurt willen hebben of gewoon heel afgelegen en van de rust genieten.

De Leistert

Vakantiepark de Leistert

De tip voor een vakantiepark Pasen is toch wel vakantiepark de Leistert. Dit vakantiepark heeft eigenlijk alles te bieden. Je kunt er kamperen, de camping van dit park behoort namelijk volgens ANWB niet alleen tot een van de mooiste campings in Nederland, maar ook van Europa. Vind je kamperen helemaal niks, dan kun je hier mooi overnachten in een nette bungalow, helemaal in Limburgse boerderijstijl! 

Op dit vakantiepark vind je ook allerlei faciliteiten terug en is er van alles te doen voor jong en oud. Zo is er een Plaza, een verwarmd buiten golfslagbad, een subtropisch zwemparadijs, een minigolfbaan, verschillende restaurants, een grote speeltuin, strand, bowlingbanen en nog veel meer. Ik vind het fijn om hier mijn vrije dagen in een vakantiehuis Hemelvaart te spenderen. 

De kinderen hoeven zich hier al helemaal niet te vervelen. Doordat er genoeg speelplezier is in het gehele park kunnen ze lekker hun gang gaan. En de ouders kunnen tussendoor lekker genieten van het stukje natuur. 

Subtropisch zwemparadijs

De omgeving

Ook in de omgeving van vakantiepark de Leistert is veel te doen en te zien. Zoals al eerder genoemd ligt het park in Limburg. Als je van wandelen houdt ben je hier aan het juiste adres. Je kunt Kasteel de Keverberg gaan bekijken en je bent zo bij Nationaal park de Groote Peel. In dit Nationaal park kun je wel een dagje doorbrengen met mooie wandelingen. 

Als je nou echt bent van het shoppen dan kun je ook een dagje naar Designer Outlet Roermond rijden. Ook dit is een leuk uitstapje als je eventjes weg van het park wilt zijn. Maar op vakantiepark de Leistert is zoveel te beleven dat je op het park zelf ook je tijd wel doorkomt. 

De Leistert

Vakantiepark de Leistert is een echte aanrader voor iedereen die er even tussenuit wil. Is het nou een weekend, midweek, week of langer. Zeg nou zelf, eventjes heerlijk vertoeven in een andere omgeving doet toch iedereen wel goed! Voor meer mooie plekjes in Nederland ben je hier ook aan het goede adres!

Justmytravel

 

 

Deze blogs zijn ook interessant

2 comments

Wouter 15 februari 2021 - 18:58

Super leuke blog, Dank voor de tip!

Reply
Amanda 16 februari 2021 - 11:35

Dankjewel Wouter! En graag gedaan! Laat je weten als je er geweest bent?!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy