Gastblogger Erik van Beek

by Amanda

Gek op Backpacken

Hey, mijn naam is Erik en ik ben gastblogger voor Justmytravel. Waarom? Amanda en ik kennen elkaar al sinds de basisschool, we delen een passie voor reizen (en tennis) en ik wil haar graag helpen om nog meer interessante plaatsen op haar website te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk een mooie manier om reizen nog meer te promoten.

Al sinds m’n jeugd ben ik gepakt door het reisvirus. Met het gezin gingen we elk jaar in een ander Europees land kamperen en zodoende heb ik al op jonge leeftijd veel verschillende culturen en landen gezien. Zo’n tien jaar geleden heb ik voor het eerst een ‘echte’ verre reis gemaakt, weekje Beijing met een georganiseerde groepsreis, en daar is de spreekwoordelijke vonk voor reizen echt overgeslagen. Sindsdien heb ik elk jaar een verre reis gemaakt en probeer ik elk jaar een ander werelddeel te bezoeken. Zo ben ik inmiddels in o.a. Cuba, Japan, Botswana, Ecuador, Myanmar, Nieuw-Zeeland, Bolivia, Tanzania, Peru en Australië geweest.

Mijn ideale reis? Met m’n backpack om voor een langere periode (twee/drie maanden) naar een bepaald gebied gaan en ter plekke m’n plan maken op basis van de mensen die je tegenkomt en de verhalen die je van ze hoort. Daarbij het liefst zoveel mogelijk natuur en af en toe een stad of dorp om je in de cultuur onder te dompelen. Overnachten in hostels of op campings en reizen met openbaar vervoer passen ook bij dit plaatje.

 

 

logo amanda travel lichter

Deze blogs zijn ook interessant

5 comments

Joke 10 november 2018 - 16:52

Leuk stuk zo Erik

Reply
Erik 11 november 2018 - 15:34

Dank je!

Reply
Nick 10 november 2018 - 17:38

Leuk om ook iets uit een andere pen te lezen. Diversiteit op Justmytravel.nl maakt het een nog uitnodigender blog.

Reply
Erik 11 november 2018 - 15:38

Dank je, ga kijken waarover we nog kunnen schrijven…

Reply
kelly 13 november 2018 - 08:28

Super zeg ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen over jouw reizen!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy