Camp Resort

Camp Resort Europa-Park | Bijzonder Overnachten in een Huifkar

by Amanda

Europa-Park, gelegen in het schilderachtige Zwarte Woud van Duitsland, staat bekend om zijn betoverende attracties en wereldklasse entertainment. Maar wat als ik je vertelde dat deze betovering zich ook uitstrekt tot de accommodaties? Stel je voor dat je onder de sterrenhemel slaapt, gewiegd door het zachte geritsel van de bomen, omringd door de natuurlijke schoonheid van Europa-Park. Dat alles en meer wordt werkelijkheid wanneer je kiest voor een bijzondere overnachting in een huifkar bij Camp Resort Europa-Park.

 

Camp Resort

De huifkarren van Camp Resort zijn geen gewone accommodaties; ze zijn poorten naar een wereld van avontuur, rust en ontdekking. Met ruimte voor maximaal vier personen bieden ze een intieme en gezellige setting, perfect voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje of gezinnen die herinneringen willen maken die een leven lang meegaan.

Als je aankomt bij Camp Resort, word je begroet door een sfeer van opwinding en verwachting. De huifkarren, met hun rustieke charme en kleurrijke details, vormen een prachtig contrast met de weelderige groene omgeving. Het voelt alsof je een stap terug in de tijd zet, naar een tijd waarin reizen nog avontuurlijk en onvoorspelbaar was.

Camp Resort

Buiten Huifkarren om kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een blokhut, tippi of gewoon op de camping met eigen caravan of tent. 

Boek hier jouw ticket

Overnachten in een Huifkar

Eenmaal binnen in de huifkar word je begroet door een gezellige inrichting die doet denken aan een knusse berghut. Het houten interieur straalt warmte en comfort uit, terwijl het toch de charme van het buitenleven behoudt. De bedden zijn zacht en uitnodigend, perfect om na een lange dag in het park in weg te zakken. En met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt, zoals elektriciteit en verlichting, hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van comfort. Alhoewel het toch echt basic Glamping is. Er zijn tegenwoordig ook grotere huiskarren beschikbaar waar je wel meer comfort in hebt zoals een koelkastje en tv. 

Huifkar

Let wel op dat het gehorig kan zijn. Het zijn geen dikke muren dus slaap je slecht neem dan wel oordoppen mee. Al moet ik zeggen dat de meeste bezoekers wel rekening hielden met andere bezoekers. 

Het echte hoogtepunt van de huifkarervaring is het buitenleven. Voor de huifkar bevindt zich een privéterras, compleet met een picknicktafel en barbecue faciliteiten. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd onder de sterren, terwijl je de dagelijkse beslommeringen van je af laat glijden. En als de avond valt, kun je ontspannen bij het knapperende vuur van je eigen vuurkorf, terwijl je verhalen deelt en herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

Camp Resort

Faciliteiten Camp Resort

Maar Camp Resort biedt meer dan alleen een plek om te slapen. Het is een bestemming op zich, met een schat aan voorzieningen en activiteiten om van te genieten. Van speeltuinen tot sportvelden en avondentertainment, er is voor elk wat wils. En met Europa-Park net om de hoek, hoef je nooit ver te zoeken naar avontuur en opwinding.

Camp Resort

Maar wat maakt een overnachting in een huifkar bij Camp Resort nu echt bijzonder? Het is het gevoel van vrijheid dat je krijgt wanneer je wakker wordt met de zon op je gezicht en de geluiden van de natuur om je heen. Het is de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in het moment.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke en betoverende vakantie-ervaring, overweeg dan zeker een overnachting in een huifkar bij Camp Resort Europa-Park. Het is een reis naar het verleden en een sprong in de toekomst, alles verpakt in één onvergetelijk avontuur.

Camp Resort

Justmytravel

Powered by GetYourGuide

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy