One Night Stay

One night stay reisboek

by Amanda

Ik ben zelf altijd een liefhebber van boeken en lezen geweest. Zeker wanneer het gaat om boeken die gerelateerd zijn aan reizen. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor reizen, ik word er blij van. Een droom was dan ook van kinds af aan al om ooit eens een eigen boek  te schrijven. Hoe gaaf is het dan dat die droom dit jaar eindelijk werkelijkheid wordt met ons boek One Night Stay! Ik vertel je er hier alles over. 

Bijzonder overnachten

Voor ons boek One Night Stay ben ik samen met Liz & Chantal, twee andere reisliefhebbers, op zoek gegaan naar de leukste overnachtingsplekken in Nederland en België. Het afgelopen jaar zijn we op maar liefst 75 plekken geweest voor het boek. Op de meest speciale, bijzondere, opvallende en onalledaagse plekken die je maar kunt bedenken om te overnachten. Van brugwachtershuisje, Yurt, kampeervlot, kerk en oud gevangenisgebouw en ga zo maar door. Doordat het reizen tijdens de coronaperiode wat lastiger was is het idee van unieke slaapplekken in Nederland en België ontstaan. Eerst zou het een e-book worden maar na alle bezoekjes hebben we de stoute schoenen aangetrokken en Maarten Boers, onze literair agent, benaderd. Hij vond het een topidee en heeft ons plan voorgesteld bij uitgeverij Kosmos. Deze waren gelukkig ook enthousiast en zo is One Night Stay echt tot stand gekomen. 

One Night Stay in de winkel

One Night Stay bevat al onze favoriete overnachtingsplekken in Nederland en België. Nog even wachten en dan komt One Night Stay in de winkels te liggen. 27 september 2022 is het eindelijk zo ver! Het boek kan perfect gebruikt worden als reisgids Nederland of reisgids België voor de meest bijzondere overnachtingen. Ga je op vakantie in Nederland of België dan kun je hier mega veel reisinspiratie uithalen! Niet alleen de bijzonder leuke accommodaties zijn beschreven maar ook de leukste dingen in de omgeving. Dit unieke aanbod aan overnachtingsplekken mag je niet missen in jouw collectie!

One Night Stay

Wat maakt One Night Stay nou zo speciaal? De bijzondere accommodaties die in dit boek staan hebben wij stuk voor stuk allemaal persoonlijk bezocht en onze eigen ervaringen in het boek gedeeld. We kunnen dus alles vertellen over de locaties. 

Het boek komt 27 september 2022 in de winkels te liggen maar speciaal voor bezoeker van Justmytravel.nl is het boek al te pre orderen! Stuur een email met je naam, adresgegevens en telefoonnummer naar amanda@justmytravel.nl en bestel jouw boek nu al vast!

Wij hopen dat jullie veel plezier van dit boek zullen hebben en er veel reisinspiratie uit zullen halen. Heb je zelf ook nog onwijs leuke, te gekke en hele bijzondere overnachtingsplekjes? Tag ze met #onenightstay en wie weet delen wij jullie unieke plekjes wel!

Details boek

Auteur(s) : Liz Lommerse, Amanda Romijn, Chantal Roskam
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
ISBN : 9789021599663
Taal : Nederlands
Uitvoering : Hardcover
Aantal pagina’s : 192
Verschijningsdatum : september 2022
Gewicht : 700
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm.
Thema : Architectuur: Appartementsgebouwen en woningen; België; Nederland; Reisgidsen en vakantiegidsen; Reisgidsen: Avontuurlijke vakanties; Reisgidsen: budgetreizen; Reisgidsen: hotel- en vakantie accommodatiegidsen; Reisgidsen: restaurants, cafés, herbergen, bars; Reisgidsen: stranden en kuststreken; Reistips en -advies: algemeen; Reisverslagen

 

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

8 comments

Femke 18 juli 2022 - 19:20

Hoe tof! Ik wil zeker een exemplaar!!!!

Reply
Amanda 18 juli 2022 - 19:30

Dankjewel!! Haha top dat kan zeker geregeld worden!:)

Reply
Nick Van der Heijden 18 juli 2022 - 20:05

Ik had mijn gesigneerde exemplaar al bij je besteld. 🙂

Reply
Amanda 18 juli 2022 - 20:23

Hahah zeker weten! Dat komt helemaal goed!

Reply
Carla Van Gaalen 15 augustus 2022 - 14:09

Doe mij dan ook maar een gesigneerd exemplaar 😀👏🏼

Reply
Amanda 15 augustus 2022 - 14:14

Haha dat is goed! Ik reserveer en een voor je leuk!!:)

Reply
Henk Wiegers 15 augustus 2022 - 21:00

Hé dat is klasse Amanda! Ik wil ook een origineel gesigneerd exemplaar van jouw boek ontvangen!!! <3

Reply
Amanda 15 augustus 2022 - 21:14

Dankjewel Henk! Leuk!! Ik zet je op de lijst erbij en zodra het boek er is zal ik hem persoonlijk komen brengen als je nog in Zoetermeer of dichtbij woont! 🙂

Reply

Leave a Comment