Cote d'Azur

Viva la France, een vakantiehuis in Frankrijk huren

by Amanda

Frankrijk, het populaire land onder Nederlanders voor een mooie vakantie. We staan inmiddels allemaal weer te trappelen om op vakantie te kunnen gaan! Even lekker helemaal weg in een andere omgeving waar niks moet en alles mag. Wat is er dan leuker en tevens veiliger dan een eigen huisje huren van Belvilla in een mooie omgeving?! Een heerlijk vakantiehuis Frankrijk. 

Vakantiehuis

Een vakantiehuis Frankrijk is een goede optie voor aankomende zomer. Frankrijk is namelijk gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer zoals een auto. Als je met eigen vervoer gaat kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. 

Nog een voordeel ervan is dat je alleen met de mensen bent die je kent en er dus geen vreemden zijn die naast je komen zitten tijdens bijvoorbeeld het vliegen. Zo kun je als de coronaregels iets versoepelen toch veilig op vakantie!

Verschillende regio’s

Zoals al eerder beschreven in dit artikel is Frankrijk een hele fijne vakantie bestemming. In de verschillende regio’s van dit prachtige land is er voor ieder wel een perfecte locatie voor een vakantiehuis te vinden. 

Houd jij ervan om uren rond te struinen in een drukke stad met veel bezienswaardigheden, sightseeing te doen in onontdekte dorpjes, lange wandelingen te maken in de natuur of heerlijk genieten van de zon met je voetjes in het zand? Frankrijk heeft dit allemaal te bieden. Ook zijn er in elke regio leuke Belvilla vakantiehuizen te vinden, zowel voor stelletjes als hele families. 

vakantiehuis Frankrijk

Tips

Ben jij gek op zon, zee en strand dan kun je het beste een vakantiehuis huren aan de Cote d’Azur of ook wel de Franse Rivièra genoemd. Je kunt hier de rijkste van de rijksten bewonderen op hun jachten en dure auto’s in Saint Tropez of Cannes. Maar Nice, een gezellige en erg bekende badplaats is ook een goede optie. Zoek je meer rust dan zijn er natuurlijk ook kleine dorpjes met mooie stranden langs de Cote d’Azur te vinden. 

In Normandië ben je op de juiste plaats wanneer je van mooie natuurgebieden houdt, historische dorpjes en stranden. Je kunt er genieten van de stranden langs de kust maar ook het binnenland in. Normandië is een erg veelzijdige regio in Frankrijk. 

Ook in Bretagne vind je veel stranden langs de kust. Maar ben jij een cultuurliefhebber dan ben je hier zeker op de juiste plaats. In Bretagne vind je nog veel middeleeuwse dorpjes en steden terug. In het binnenland kun je prachtig wandelen door het heuvelachtige landschap.

Heb je al helemaal zin gekregen in een mooie vakantie naar Frankrijk? Je kunt je vast goed voorbereiden en naar leuke vakantiehuizen uitkijken! Bedenk goed wat jij en jouw gezelschap willen tijdens de vakantie en besluit dan naar welke regio je het beste kunt gaan. Wij hebben er een aantal besproken maar er zijn er nog veel meer. 

Justmytravel

 

 

 

Deze blogs zijn ook interessant

1 comment

Amanda 18 februari 2021 - 11:44

wat een idee, voor als we weer mogen

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy