vd Vlak Zaltbommel

Luxe overnachten in de Bommelerwaard – Hotel Van der Valk Zaltbommel

by Nathalie Sneepels

Ik ben ontzettend enthousiast, want ik ga in Hotel Van der Valk Zaltbommel slapen. Ik ben meerdere malen langs dit hotel aan de A2 gereden en ik werd dan ook steeds nieuwsgieriger naar de binnenkant. Ik slaap in een luxe Superior Room en hoe superieur mijn verblijf daadwerkelijk was vertel ik je dan ook graag!

Welkom in Rivierenland

Ik word van harte welkom geheten bij de receptie van Hotel Van der Valk Zaltbommel in het mooie Rivierenland. De vriendelijke receptioniste legt mij vol enthousiasme alle ins & outs van het hotel uit. Ik reserveer meteen een tafel in het á la carte restaurant Salt, waar mij diezelfde avond een overheerlijk Menu de Chef te wachten staat. Ik kan nu al niet wachten. Het hotel telt 117 luxe kamers en suites, en ze zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Kies de kamer die het beste bij jou past! Wil je naast ontspannen en relaxen ook nog een beetje actief doen? Werk je dan in het zweet in de fitness van het hotel. Vervelen hoef je je hier geen minuut.

Vd valk Zaltbommel

Superieur genieten

Mijn Superior Room is werkelijk prachtig. De kamer is ontzettend groot en telt maar liefst 40m2. Er zijn warme kleuren gebruikt, waardoor de kamer heel sfeervol en luxe aanvoelt. En luxe is het zéker. Ik word als het ware naar de gigantische, gescheiden badkamer getrokken met een heerlijke regendouche en dubbele wastafel. De kamer is heel licht met grote raampartijen. Ik kijk uit over het enorme terras beneden. Het lijkt mij heerlijk om daar in het voorjaar of de zomer in het zonnetje te genieten. Er staat een gezellige en comfortabele bank in de kamer. Je kunt zowel vanuit bed of vanaf de bank televisie kijken, want er zijn twee televisies aanwezig. Ideaal toch!

Vd Valk Zaltbommel

Smaakvol Menu de Chef

In het sfeervolle restaurant Salt krijg ik een mooi plekje aangewezen om te genieten van het 3-gangen Menu de Chef. Dit menu wisselt maandelijks en je kunt voor zowel het voor- hoofd- en nagerecht kiezen uit twee opties. Ik geniet met volle teugen van het heerlijke eten en de verrassende smaken. Hotel Van der Valk Zaltbommel heeft ook een mooie loungebar, waar je na het eten nog gezellig na kunt tafelen.

Vd Valk Zaltbommel

Op pad in de gezellige omgeving

Na een goede nachtrust in mijn heerlijke kingsize bed ga ik naar beneden om te genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. De geuren van versgebakken broodjes komen mij tegemoet. Wát een keuze. Natuurlijk is er een kok aanwezig om de lekkerste eitjes voor je te bakken. Dit is op en top verwennerij. Ik eet een vers croissantje, maar ook knapperige boterhammen met lekker beleg. Er is voor ieder wat wils. Ik kan altijd enorm van het ontbijt genieten, lekker lang tafelen en op mijn gemak de nieuwe dag starten.

Vd Valk Zaltbommel

Met een volle buik ga ik richting Den Bosch, op slechts een paar kilometer van Hotel Van der Valk Zaltbommel. Het hotel heeft een centrale ligging tussen Utrecht en Den Bosch. Breng tijdens jouw verblijf bijvoorbeeld een bezoek aan Slot Loevestein als je van geschiedenis en cultuur houdt, óf ontdek de prachtige vestingstad Zaltbommel op nog geen twee kilometer afstand van het hotel.

Vd Valk Zaltbommel

Ik geniet van een heerlijke dag in Den Bosch. Het bruist hier van de gezelligheid met ontelbaar veel leuke restaurants, terrasjes en winkels. Natuurlijk mag een bezoek aan Bakkerij Jan de Groot voor de enige échte Bossche bollen niet ontbreken. Ik sluit mijn verblijf aan Hotel Van der Valk Zaltbommel dan ook graag af met deze lekkere traktatie. Tot de volgende keer bij meer unieke overnachtingen in Nederland.

Justmytravel

 

Deze blogs zijn ook interessant

4 comments

kelly 25 oktober 2022 - 16:12

Weer een leuk verhaal dit! Dankjewel voor het delen! Ik ben gek op vd valk hotels.

Reply
Nathalie 27 oktober 2022 - 09:12

Het is altijd een feestje om in een Van der Valk hotel te slapen. Dit hotel is ook een echte aanrader!

Reply
Amanda 4 november 2022 - 14:28

Wat een mooi hotel daar, mooi uitgangspunt om Babant te verkennen. Weer leuk geschreven ook

Reply
Nathalie 4 november 2022 - 16:32

De omgeving is ook ontzettend leuk! Veel te zien en doen.

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy