Diamond Painting

Jouw reisfoto op Diamond Painting

by Amanda

Reizen, mijn passie en iets waar ik onwijs naar uit kan kijken. Maar als de reis voorbij is heb je nog steeds de fantastische herinneringen in je hoofd, alleen is het ook leuk als je deze ook voorbij ziet komen. Je kunt de herinneringen op foto’s natuurlijk terugkijken en zo weer het reisgevoel terugkrijgen of weten vast te houden. Maar er zijn tegenwoordig ook zoveel leuke creatieve ideeën hoe jij jouw reis vaker voorbij ziet komen.

Diamond Painting

Iedereen kent de nieuwe rage Diamond Painting tegenwoordig wel. Het is de bedoeling dat je hele kleine gekleurde steentjes op een klein vakje pint. Hier kun je uren gefocust creatief mee bezig zijn. En wat is er nou leuker dan wanneer je creatief bent en houdt van handwerken en dan jouw eigen reisfoto op een Diamond Painting kan laten afdrukken. Je kunt deze zo groot maken als je zelf wilt. Doordat je er ook een tijd mee bezig bent, zie je telkens weer die mooie reisfoto voorbij komen waardoor je het reisgevoel en je herinnering de hele tijd vasthoudt. Je kunt hier een Diamond painting goedkoop en in elk formaat dat bij jou past aanschaffen.

De Diamond painting kan met ronde of vierkante steentjes, hij komt op zelfklevend canvas in een formaat naar keuze. Er zijn wel 21 formaten te bestellen. Verder krijg je een Diamond painting pen bij de bestelling, een schudbakje, een pincet en wax. Een Diamond painting maken is vrij simpel maar kan langer duren als je een groot formaat hebt aangeschaft. Het is de bedoeling dat je de gekleurde steentjes oppakt en op de juiste plaatsen legt.

Het beste kunt je per kleur te werk gaan en van links naar rechts als je rechtshandig bent. Alle kleuren hebben een eigen unieke code die staat op het pakje van de steentjes en ook op de Diamond painting afbeelding. Zo kun je precies zien waar welk steentje geplaatst moet worden. Als je een steentje per ongeluk iets scheef of op een verkeerde plek op het doek plakt, kun je de pincet gebruiken om het steentje er weer af te halen en probeer je het opnieuw goed neer te leggen. 

De Diamond Painting die ik heb besteld is van een waterval in Costa Rica.  Zelf vind ik hem erg mooi geworden en ben ik een mooie lijst aan het zoeken om hem aan de muur te hangen.

Diamond Painting

Fotopuzzel met doos

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke manieren om jouw reisfoto’s weer tot leven te brengen in plaats van alleen te bewaren op de computer en er nooit meer naar om te kijken. We hebben de Diamond painting net al genoemd maar wat dacht je van een eigen reisfoto afgedrukt op een puzzel. Echte puzzelliefhebbers hebben hier een ideale optie voor hun reisfoto’s. De puzzel is in verschillende formaten en aantal puzzelstukjes te verkrijgen. 

Ook krijg je hier een mooie doos omheen waar de foto op het deksel afgebeeld staat. 

Schilderen op nummer

Een eigen reisfoto op een diamond paint schilderij of puzzel is leuk maar er is nog zoveel meer leuks! Bijvoorbeeld jouw eigen reisfoto  gebruiken bij schilderen op nummers van fotocadeau. Zo ben je weer erg creatief bezig, je bent even helemaal ontspannen, kleurt je eigen reisfoto en beleeft de reis weer opnieuw door er langer mee bezig te zijn. Als je het schilderij af hebt, kun je deze in een mooie lijst aan je muur hangen om er nog langer van te genieten. Ook deze schilderijen zijn in verschillende formaten te krijgen. 

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je graag creatief bezig zijn en jouw reisfoto’s in leven houden? Kijk dan snel voor alle mogelijkheden!

Justmytravel

 

Deze blogs zijn ook interessant

2 comments

Joke 18 augustus 2022 - 12:04

Hij is mooi geworden Amanda.

Reply
Amanda 19 augustus 2022 - 19:10

Ja heel gaaf wel he!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy