ShampooBars

Een plasticvrij cadeau met een zuiver luchtje, shampoo bars

by Amanda

Omdat ik tijdens mijn reizen graag licht reis, dus alleen handbagage of producten mee neem die zo min mogelijk ruimte in beslag nemen kwam ik uit bij Shampoo bars. Juist omdat ze zo klein zijn maar wel lang mee gaan is dit een ideaal product om mee te nemen op reis. Het is ook ideaal en leuk om als cadeautje te geven. Van shampoobars.nl mocht ik een conditioner bar uittesten. Hier lees je mijn ervaring.

Shampoo bars

Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die graag een steentje bij willen dragen aan een schonere wereld. Het doel hiervan is het gebruik van plastic (shampoo, conditioner, bodylotions en showergels) flessen te minderen. De slogan is: Beter voor het milieu, goed voor je haar!

Voor iedereen is er wel een schikte shampoo bar te krijgen. Voor ieder haartype of verschillende geuren. Wist je dat één Shampoo Bar al drie plastic shampoo flessen vervangt.  Zoals ik net al schreef is er voor ieder haartype wel een juiste Shampoo Bar te vinden. Wanneer je vet haar hebt, wil je hier graag vanaf en wil je ook weer met mooi, natuurlijk uitziend haar rondlopen. Dat kan! Bij Shampoo Bars hebben ze een Bar speciaal ontwikkeld voor vet haar. De natuurlijke ingrediënten die gebruikt zijn, brengen de hoofdhuid weer in balans en zorgen ervoor dat je haar minder snel vet wordt. 

Conditioner Bar Kiwi

Bij Shampoo Bars kun je niet alleen Shampoo bars krijgen maar nog vele andere producten. Zo heb ik de Conditioner Bar Kiwi mogen testen. Wanneer je met deze bar door je haren gaat, komt meteen de heerlijke geur van Kiwi vrij. Zonder een goede conditioner kan ik mijn haren niet eens normaal kammen maar deze Conditioner Bar werkt echt perfect, het maakt mijn haar zacht en glanzend. Ik heb al eens eerder Shampoo Bars is verschillende geuren gebruikt en het bevalt me erg goed. Ze ruiken niet alleen heerlijk maar gaan ook best wel lang mee, langer dan een normale fles met shampoo. 

De Conditioner Bar bevat alleen natuurlijke bestanddelen zonder onnodige chemische toevoegingen. Wanneer je haar van nature wat dunner is gebruik dan de Conditioner Bar alleen in de punten anders kan je haar erg plat gaan hangen. Is je haar wat dikker van nature, kun je de Bar wat meer gebruiken over heel je haar. De Conditioner Bar hydrateerd het haar en voorziet het haar van een beschermende laag.

Verder kun je er ook Body & Face Bars krijgen. Je huis voelt helemaal zacht aan en ze zijn er in allerlei lekkere geuren. De Body bars bevatten reinigende en hydraterende bestanddelen die duurzaam geproduceerd zijn. 

Conditioner Bar

Ik ben heel blij dat ik Shampoo Bars gevonden heb. Met dit duurzame cadeau ruik je weer fris en fruitig, ben je weer helemaal verzorgd en ga jij duurzaam en licht op reis!

 

Justmytravel

 

 

 

 
 
 
 

 

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy