Cadeau

10x cadeau tips voor de feestdagen

by Amanda

De feestdagen staan weer voor de deur dus weer tijd om cadeautjes in te slaan. Maar wat moeten we dit jaar nu weer kopen voor die ene persoon? Dat is wat veel mensen zich elke keer opnieuw afvragen. Toch is het leuk om een persoon te verrassen en ze niet weten wat ze krijgen van te voren. Hier zetten wij een aantal leuke cadeau tips op een rijtje.

 

1. Keer op keer 2 

Een onwijs leuk en gemakkelijk dobbelspel die je lekker mee kunt nemen op reis. Je kunt dit spel al met twee personen spelen. Pas wel op want het kan er erg fanatiek aan toegaan;) Een absolute topper tussen de cadeau tips als je het mij vraagt.

2. One Night Stay

Dit boek is een echt inspiratieboek voor onwijs leuke en unieke overnachting plekjes in Nederland en België. Het reisboek van 2022 van de Lage Landen die je zeker in huis moet hebben! Wil je overnachten in een oude gevangenis, yurt, kampeervlot, theehuisje of ga je meer voor echte luxe en wellness en overnacht je in een kasteel of oud kruisherenklooster. Voor iedereen staat er wel iets wils in dit boek. 

3. Shampoo bars

Wat ook een top cadeau is en handig mee te nemen op reis, shampoo & conditioner bars van Happy soaps. Deze shampoo bars zijn klein, handig mee te nemen, zien er kleurrijk uit en ruiken ook nog eens heerlijk! 

4. Qwixx

Een ander onwijs leuk en simpel spel die je al vanaf twee personen kunt spelen is Qwixx.  Ook dit spel is met dobbelstenen en zit verpakt in een klein doosje waardoor je het spel gemakkelijk mee kunt nemen tijdens jouw reizen! 

5. Verliefd op de Wereld

In Verliefd op de Wereld neemt Roel je mee naar de meest bijzondere plekjes ter wereld. Van bekende plekken tot landen die nog minder bezocht worden. Leuk om te krijgen, lezen en mee te nemen in het vliegtuig;)

 

6. Beverbende

Een onwijs leuk kaartspel waarbij je goed moet nadenken en onthouden en gemakkelijk mee te nemen in je backpack! Wij houden van dit soort games.

7. Travel Parfum Rituals

Tijdens mijn reizen (vaak alleen met handbagage) neem ik toch graag een lekker luchtje mee. Deze moet klein zijn om mee te kunnen in mijn handbagage en dan is deze travel parfum echt ideaal! Een onwijs leuk cadeau voor onder de boom.

8. Wijnroutes Nederland & België

Wijn en kerst gaan vaak goed samen. Met dit boek als cadeau heb je echt een topper. Alle toffe wijnroutes in Nederland en België verzameld in één boek.

9. Exploding Kittens

Exploding Kittens is een onwijs tof kaartspel voor twee tot vijf personen, gemakkelijk mee te nemen in je backpack en tof om met je reismaatjes te spelen bij het strand. Het is vrij simpel en er is continu actie.

10. Regenwormen

Nog een onwijs leuk spel is regenwormen. Je hebt hier ook een Tiny versie van speciaal voor het reizen. Als je dit meeneemt in je backpack heb je gegarandeerd een gezellige avond.

In deze top 10 van kerstcadeautjes staan veel spellen. Zelf ben ik gek op het spelen van spelletjes zeker in het vliegtuig of gewoon lekker tijdens een avondje aan het strand. Eigenlijk altijd gezellig. Succes met de aankopen, ik weet al wat er bij mij onder de boom ligt;)

Justmytravel

Deze blogs zijn ook interessant

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy